DESCENDENTII LA COAFOR - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII LA COAFOR - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii la Coafor:
Descendentii la Coafor este unul din cele mai noi jocuir aparute in categoria Descendentilor, in care veti avea nevoie de indemanare, creativitate si multa atentie pentru a va indeplini obiectivul cu succes, sa faceti cea mai frumoasa coafura pentru eroinele noastre din filmul Disney. Este vorba despre Evie, Lonnie si Mal. Va trebui sa alegeti fata pe care doriti sa o coafati. Dupa aceea trebuie sa aveti grija de ea, adica sa ii spalati parul, sa il tratati, sa il faceti cat mai rezistent si stralucitor, inainte de a incepe coafatul. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti in acest joc, nu trebuie sa va panicati deoarece veti primi toate instructiunile necesare pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In stanga veti avea lucrurile necesare: dus, sampon, uscator de par si asa mai departe. Dupa ce parul e gata trebuie sa incepeti coafatul. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a taia parul, pentru a-l ondula, pentru a-l intinde.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii la Coafor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: descendants hair salon, jocuri la coafor, jocuri cu coafuri, jocuri de tuns parul, jocuri cu descendentii de coafat, jocuri cu descendentii 2016, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14910 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii la Coafor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ROXY a spus 15.07.2016

FFFFFFFF MISTOU FELICITARI

Ana a spus 06.06.2016

misto joc

ana a spus 06.06.2016

misto joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info