MOTAN NOIR O SALVEAZA PE BUBURUZA - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

MOTAN NOIR O SALVEAZA PE BUBURUZA - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Motan Noir O Salveaza pe Buburuza:
Motan Noir O Salveaza pe Buburuza este un nou joc aparut pe site-ul nostru in care va trebui sa fiti foarte atenti si agili deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes, sa o salvati pe Buburuza din mainile inamicului. In acest joculet veti fi cu Motan Noir si trebuie sa il ajutati in misiunea de salvare. Cand inamicul e cu spatele la Buburuza trebuie sa tineti apasat pe click ca sa il faceti pe Motan Noir sa inceapa sa o dezlege pe Buburuza care e legata de un horn pe acoperisul unei cladiri. Cand incamicul e pe cale sa se intoarca, langa el va aparea un semn de exclamare care va va atentiona. Atunci trebuie sa lasati de click ca sa va ascundeti. Cand se intoarce iar cu spatele trebuie sa continuati incercarea de salvare a Buburuzei. Daca inamicul va vede veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc veti avea nevoie doar de mouse. Veti trece la nivelul urmator cand bara din partea de sus a ecranului va fi incarcata la maxim. Pe masura ce avansati veti avea misiuni tot mai dificile de salvare cu Motan Noir.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Motan Noir O Salveaza pe Buburuza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu motan noir, cat noir saving ladybug, jocuri cu salvari, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26443 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Motan Noir O Salveaza pe Buburuza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Motan Noir O Salveaza pe Buburuza!

Made by www.firstpixel.info