LUPTE CAPOEIRA - JOCURI CU LUPTE

LUPTE CAPOEIRA - JOCURI CU LUPTE

Cele mai populare JOCURI CU LUPTE

Descrierea jocului Lupte Capoeira:
Lupte Capoeira este un joc palpitant de lupte care iti va testa agilitatea si talentul de luptator. In acest joc vei invata arta luptelor Capoeira care este specifica Braziliei. Aceste lupte se desfasoara fara echipament si neaparat cu picioarele goale. Jocul se desfasoara pe o planja si ar ein prim plan niste luptatori negri din Brazilia. In acest joc va trebui sa joci alaturi de prietenii tai deoarece jocul se joaca in 2. Inainte sa incepeti sa jucati jocul ar trebui sa va uitati la instructiuni ca sa aflati cum se joaca jocul si sa stiti cum trebuie sa luptati. Fiecare jucator are o viata, care va scadea de fiecare data cand va fi lovit. Va pierde acel jucator care ramane fara viata. Se vor juca 2 runde din 3, deci primul jucator care castiga 2 meciuri va fi campionul. Joaca si tu cu prietenii tai noul jocu Lupte Capoeira si vedeti cine este cel mai bun luptator.

Instructiuni: Jucator unu: w,a,s,d pentru deplsare, g,h,v,b pentru atac si Jucator doi: sagetile pentru deplasare, 5,6,2,3 pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lupte Capoeira acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu lupte noi, jocuri cu lupte online, jocuri cu lupte gratis, jocuri cu lupte tari, jocuri cu luptatori, jocuri cu batai, jocuri cu incaierari, jocuri cu lupte pentru copii, jocuri cu lupte pentru adulti, jocuri cu karate, jocuri cu box, jocuri cu lupte tari, jocuri lupte capoeira, jocuri cu capoeira, jocuri cu lupte in brazilia, jocuri cu lupte braziliene, jocuri cu brazilieni, jocuri lupte pe nisip, jocuri capoeira fighters,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33227 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lupte Capoeira, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dan a spus 15.04.2014

foarte urt

luca a spus 17.01.2014

jocul este fain

aaaaaaaaa a spus 17.12.2013

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info