BEBELUSA HAZEL FOTOGRAF - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

BEBELUSA HAZEL FOTOGRAF - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Bebelusa Hazel Fotograf:
Bebelusa Hazel Fotograf este unul din cele mai frumoase jocuri oferite de site-ul nostru pentru fanii lui Hazel in care o veti ajuta pe eroina noastra sa incerce o noua profesie, aceea de fotograf. Pentru asta are nevoie de un costum potrivit si acesta va fi scopul jocului, sa o imbracati pe bebelusa Hazel cat mai frumos ca sa arate ca un adevarat fotograf. In dreapta va fi Hazel care asteata cu nerabdare sa vada rezultatul final, tinuta ei de fotograf. Trebuie sa alegeti haine, accesorii si pantofi. La final trebuie sa ii alegeti si un aparat de fotografiat. Daca va place cum a iesit imaginea cu personajul vostru preferat, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea mereu o amintirea frumoasa. Veti avea nevoie de mouse in acest joc pentru a va indeplini obiectivul, adica la alegerea hainelor, accesoriilor si pantofilor pentru bebelusa Hazel.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Hazel Fotograf acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel photographer dressup, jocuri cu hazel, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu fotografi, jocuri cu costume de fotografi, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 827 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Hazel Fotograf, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Hazel Fotograf!

Made by www.firstpixel.info