DRESEAZA CATELUL - JOCURI CU CAINI

DRESEAZA CATELUL - JOCURI CU CAINI

Cele mai populare JOCURI CU CAINI

Descrierea jocului Dreseaza Catelul:
Catelul pe care va trebui sa il dresezi este unul dintre cei mai frumosi si mai amuzanti catei, motiv pentru care te invitam sa il inveti diferitele lucruri pe care tu le consideri benefice lui si de care crezi ca orice catel are nevoie in cel mai scurt timp posibil. Ei bine, ceea ce este cel mai important in noul joc este sa alergi alaturi de caine, sa incerci sa te distrezi alaturi de el si de ce nu sa ajungi sa castigi premiul de cel mai bun dresor al animalelor care cu siguranta te va ajuta sa ajungi cel mai iubit prieten al animalelor. Mare grija si atentie la diferitele probe pe care le ai si incearca sa treci cu bine peste toate misiunile jocurilor deoarece doar asa vei reusi sa castigi noi activitati de controlare a animalelor in aceste jocuri de copii.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa controlezi intreaga activitate a acestor caini si sa incerci sa ii dresezi cat mai bine, sa fie ascultatori.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dreseaza Catelul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri dreseaza-ti cainele, jocuri cu caini, jocuri cu caini de dresat, jocuri cu caini noi, jocuri cu caini 2013, jocuri cu caini frumosi, jocuri cu caini draguti, jocuri cu caini interesanti, jocuri cu caini tari, jocuri cu caini mici, jocuri cu caini mari, jocuri cu caini de dresat, jocuri cu caini si pisici, jocuri cu caini 3d, jocuri cu caini in natura, jocuri cu caini ascultatori, jocuri de dresat animale, jocuri cu animale de dresat, jocuri cu dresori, jocuri cu dresori de caini, jocuri cu catei, jocuri cu catelusi, chocholate course,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38747 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dreseaza Catelul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nicoleta a spus 17.02.2016

Este fantastic!Recomand!Celor ce nu lea placut le zic ceva:de ce vati mai jucat daca sti zis ca e urat jocul?

Nicoleta a spus 17.02.2016

Acest joc e foarte frumos !Nu lam mai gasit de mult si am 28 de ani.Celor ce nu lea placut ii intreb :de ce vati mai jucat daca ziceti ca-i urat ? Recomand jocul acesta !

fra a spus 09.02.2015

am terminat toate nivelulire si am 25 de ani

Evu Catalina a spus 15.03.2014

numi place jocul deloc mai ales nivelu 5.

jkjfnnxmd a spus 22.01.2014

e urat

tgrg a spus 20.01.2014

nasol

bazavan a spus 13.01.2014

a fost super jocul

iulia a spus 10.01.2014

cand se incarca? :))))

anonim a spus 22.12.2013

da nicolas cat se incarca

nicolas a spus 18.12.2013

da cat se incaraca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amalia a spus 08.12.2013

e foarte tare

bia a spus 29.11.2013

ai dreptate raluca

Alexandra a spus 23.11.2013

tare,frate!

raluca a spus 03.09.2013

este grozav jocul

raluca a spus 03.09.2013

e un joc fantastic

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info