NICK JR CARTE DE COLORAT - JOCURI CU PAW PATROL

NICK JR CARTE DE COLORAT - JOCURI CU PAW PATROL

Cele mai populare JOCURI CU PAW PATROL

Descrierea jocului Nick Jr Carte de Colorat:
Nick Jr Carte de Colorat este unul din cele mai noi jocuri de creativitate oferite de site-ul nostru pentru pasionatii de jocuri de colorat, dar mai ales pentru fanii serialelor de la Nick Jr si anume Paw patrol, Purcelusa Peppa, Blaze si Masinile Monstru, Shimmer si SHine, Dora si asa mai departe. Trebuie sa va alegeti serialul din partea de jos a ecranului. CAnd alegeti serialul preferat va vor aparea multe imagini cu acel serial din care trebuie sa alegeti una pe care doriti sa o colorati. Cand terminati cu ea puteti sa alegeti alta imagine sau sa treceti la alt serial de la Nick Jr. Veti avea multe imagini frumoase din aveturile personajelor voastre preferate din desene animate. Veti avea culori frumoase din care sa alegeti in partea de jos a ecranului. Tot de acolo puteti sa selectati cat de mare sa fie creionul sau ce ustensila de colorat veti folosi. In dreapta veti avea radiera, in caz ca depasiti conturul cand colorati. Veti avea nevoie de mouse pentru a termina cartea de colorat Nick Jr.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Nick Jr Carte de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu carti de colorat, jocuri nick jr, nick jr coloring book, jocuri cu paw patrol de colorat, jocuri cu purcelusa peppa de colorat, jocuri cu dora de colorat, jocuri cu shimmer si shine de colorat, jocuri cu paw patrol noi, jocuri cu paw patrol 2016, jocuri cu paw patrol nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 44916 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Nick Jr Carte de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Nick Jr Carte de Colorat!

Made by www.firstpixel.info