PROTEJEAZA STEAGUL - JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

ULTIMELE JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

PROTEJEAZA STEAGUL - JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

Cele mai populare JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

Descrierea jocului Protejeaza Steagul:
Protejeaza Steagul este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si precizia, deoarece numai asa veti avea sansa sa protejati steagul de atacul celor din tabara adversa care vor sa il fure. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joculet cu ajutorul caruia trebuie sa puneti tinta si sa trageti cu prastia cu bezele dupa inamici. In partea stanga e steagul si eroul nostru din serialul Tabara lacul fara fund. Trebuie sa il ajutati sa apere steagul. Daca inamicii ajung la steag veti pierde din viata si daca vi se termina toata va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa fiti pe faza deoarece inamicii vin pe sub apa. Dati tot ce aveti mai bun in acest joculet pentru a ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa terminati repede toate nivelurile jocului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Protejeaza Steagul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu steaguri, jocuri cu prastii, jocuri cu aparare, jocuri defense, camp lakebottom protect the flag, jocuri cu tabara lacul fara fund 2016, jocuri cu tabara lacul fara fund disney channel, jocuri cu camp lakebottom,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 449 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Protejeaza Steagul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Protejeaza Steagul!

Made by www.firstpixel.info