MUTT SI STUFF PUZZLE - JOCURI CU MUTT SI STUFF

ULTIMELE JOCURI CU MUTT SI STUFF

MUTT SI STUFF PUZZLE - JOCURI CU MUTT SI STUFF

Cele mai populare JOCURI CU MUTT SI STUFF

Descrierea jocului Mutt si Stuff Puzzle:
Mutt si Stuff Puzzle este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de indemanare si atentie pentru a face cat mai repede un puzzle cu eroii nostri de la Nick Jr, din desene animate. In imagine apare desigur personal principal din serial, adica Calvin care este alaturi de cel mai bun prieten al sau, Stuff. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a face cat mai repede acest puzzle in fiecare nivel pentru a aduna un scor cat mai mare. DAca terminati jocul cu Mutt si Stuff repede ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, dar aveti nevoie de multa munca pentru asta. Calvin este un adolescent normal la prima vedere pana aflati ca acesta este profesor la o scoala pentru caini. La scoala totul este diferit, lucrurile prind viata, precum un hidrant pe nume Malvin care poate vorbi si spune glume in afara scolii. Va trebui sa fiti atenti deoarece primul nivel e simplu, puzzleul avand numai patru piese dar pe masura ce avansati numarul creste si va fi tot mai dificil sa il rezolvati repede.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mutt si Stuff Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mutt and stuff puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri cu mutt si stuff 2016, jocuri cu mutt si stuff nick jr, jocuri nick jr,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3184 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mutt si Stuff Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mutt si Stuff Puzzle!

Made by www.firstpixel.info