ATV PE ZAPADA - JOCURI CU ATV

Publicitate

ATV PE ZAPADA - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Publicitate

Descrierea jocului Atv pe Zapada:
Atv pe Zapada este un joc incitant de curse care iti va testa agilitatea si indemanarea, dar si rabdarea. Scopul jocului este sa ajungeti cu bine la linia de sosire in cel mai scurt timp. Timpul in care ati ajuns la linia de sosire va conta la sfarsit cand vei primi scorul final. Acesta depinde si de numarul de bonusuri pe care le-ai adunat pe parcursul jocului. Daca vaei avea un scor mare vei putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Dati tot ce aveti mai bun si fiti atenti penatru a reusi sa ajungeti in top. Pentru inceput trebuie sa va alegeti atv-ul cu care veti participa la cursele cu obsatcole. Aveti de aes dintre 2 atv-uri, fiecare avand avantaje si dezavantaje. Aveti grija la drum deoarece este plin de obsatcole iar daca nu sunteti atenti s-ar putea sa va rasturnati. Daca va veti rasturna va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru de curse Atv pe Zapada.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atv pe Zapada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv gratis, jocuri cu atv gratuite, jocuri cu atv mari, jocuri atv, jocuri atv motociclete, jocuri cu motociclete atv, jocuri atv 2013, jocuri cu atv noi, jocuri cu atv pe zapada, jocuri cu atv mici, jocuri cu atv pentru copii, jocuri snow atv, jocuri pe zapada, jocuri curse cu atv, jocuri curse cu obstacole, jocuri curse pe zapada,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 64707 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atv pe Zapada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vasile a spus 09.02.2014

Foarte nasol :P

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info