IEPURELE UCIGAS - JOCURI CU IMPUSCATURI

IEPURELE UCIGAS - JOCURI CU IMPUSCATURI

Cele mai populare JOCURI CU IMPUSCATURI

Descrierea jocului Iepurele Ucigas:
Un super joc cu Iepurele Ucigas in care va trebui sa il ajuti pe iepurele militar sa treaca cat mai bine de toate misiunile pe care le ai, sa reusesti sa ajungi cat mai repede la finalul probelor si nivelelor de dificultate intr-un timp cat mai scurt. Mai intai va trebui sa folosesti armele pe care le ai, sa tragi in diferitele obiecte ce sunt in jurul iepurilor si de ce nu sa ajungi sa castigi aceste puncte prin actiunea ta alaturi de iepurii ce vor sa devina soldatii perfecti din aceasta misiune. Poti sa cresti mai mare si sa iti cumperi arme mai puternice, mai importante pe care sa le folosesti astfel incat sa reuse mai multe pentru luptele tale.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa directionezi gloantele iepurelui astfel incat sa impuste celelalte animale.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Iepurele Ucigas acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu iepuri, jocuri cu iepuri salvatori, jocuri cu iepuri nebuni, jocuri cu iepuri cu arme, jocuri cu iepuri cu gloane, jocuri cu iepuri de actiune, jocuri cu iepuri noi, jocuri cu animale cu impuscaturi, jocuri cu impuscaturi cu animale, jocuri cu pusti, jocuri cu arme, jocuri cu gloante, jocuri cu iepurasi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 30534 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Iepurele Ucigas, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

daNI8 a spus 05.11.2013

frumas

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info