VIOLETA CARTE DE COLORAT - JOCURI CU VIOLETA

VIOLETA CARTE DE COLORAT - JOCURI CU VIOLETA

Cele mai populare JOCURI CU VIOLETA

Descrierea jocului Violeta Carte de Colorat:
Violeta Carte de Colorat este un joc nou de colorat oferit de site-ul nostru pentru pasionatii de jocuri de creativitate dar mai ales pentru fanii serialului de la Disney, Violeta. In acest joc veti putea colora doua imagini din serial, prima fiind numai cu Violeta. Va trebui sa folositi culorile primite pentru a face o imagine cat mai realista cu eroina noastra din serialul Disney. La finalul jocului cu Violeta daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu munca voastra, puteti sa salvati imaginea cu rezultatul final pe calculator sau chiar sa o scoateti la imprimanta, sa o arantati rudelor si prietenilor, sa vada toti cat sunteti de creativi. In acest joculet de colorat din categoria Violetei veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa alegeti culoarea. Dupa aceea trebuie sa selectati partea din imaginea cu Violeta pe care vreti sa o faceti cu acea culoare selectata. Fiti atenti la detalii si sunt sigur ca veti face o super imagine cu eroina noastra de la Disney.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Violeta Carte de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: violetta coloring book, jocuri cu violeta de colorat, jocuri cu carti de colorat, jocuri cu violeta noi, jocuri cu violeta disney channel, jocuri cu violetta, jocuri cu violeta si ludmila, jocuri cu violeta si leon, jocuri cu violeta castilio, jocuri cu violetta 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13388 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Violeta Carte de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Violeta Carte de Colorat!

Made by www.firstpixel.info