COLOREAZA CU MASHA SI URSUL - JOCURI CU MASHA SI URSUL

COLOREAZA CU MASHA SI URSUL - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Coloreaza cu Masha si Ursul:
Coloreaza cu Masha si Ursul este un joc frumos aparut pe site-ul nostru pentru fete si baieti, care iti va testa creativitatea si atentia. La finalul jocului daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu munca voastra, puteti sa salvati imaginea cu rezultatul final pe calculator sau chiar sa o scoateti la imprimanta, sa o arantati rudelor si prietenilor, sa vada toti cat sunteti de creativi. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a colora imaginea. In prima imagine e doar Masha dar in urmatoarea apare si cel mai bun prieten al ei si anume ursul. Veti primi o poza cu ei ca sa aveti model dupa care sa colorati. Trebuie sa aveti imaginatie ca sa dati viata imaginilor prin culorile folosite. Veti avea jos culorile necesare pentru a face o super imagine cu Masha si ursul. In acest joc e important sa aveti rabdare pentru a face o super imagine cu Masha si ursul. lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre Masha si ursul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coloreaza cu Masha si Ursul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear coloring, jocuri cu masha si ursul de colorat, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5513 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coloreaza cu Masha si Ursul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Coloreaza cu Masha si Ursul!

Made by www.firstpixel.info