ELICOPTERUL DE POMPIERI - JOCURI CU POMPIERI

ELICOPTERUL DE POMPIERI - JOCURI CU POMPIERI

Cele mai populare JOCURI CU POMPIERI

Descrierea jocului Elicopterul de Pompieri:
Pompierii din noul joc cu Sam Pompierul sunt foarte stresati de focul care tocmai a izbucnit de-a lungul unui lant mare de blocuri si case pe care vor trebui sa se stinga chiar ei, vor trebui sa isi puna mintea la contributie si sa incerce sa treaca de toate misiunile pe care le are fiecare pompier care participa la aceasta misiune. Ei bine, ceea ce este cel mai important este sa acumulezi punctele bonus care sunt disponibile de-a lungul traseului pe care il ai, dupa care sa alimentezi fiecare elicopter al pompierilor si in acest fel sa ajungi sa castigi topul celor mai buni si mai profesionisti dintre pompierii prezenti in noul joc de copii pe care te ivnitam sa-l joci, dupa care sa ne spui parerea ta printr-un comentariu.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa pilotezi elicopterul, iar de la SPACE sa dai drumul la apa peste focul ce arde.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elicopterul de Pompieri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane, jocuri fara reclama, jocuri cu pompierul sam, jocuri cu elicopterul de pompieri, jocuri cu elicoptere, jocuri cu elicoptere 3d, jocuri cu elicoptere de politie, jocuri cu elicoptere smurd, jocuri cu elicoptere salvatoare, jocuri cu elicoptere mania, jocuri cu elicoptere de condus, jocuri cu pompieri, jocuri cu pompieri smurd, jocuri cu pompieri si salvare, jocuri cu pompieri iveco, jocuri cu pompieri salvatori, jocuri cu pompieri in misiune, jocuri cu pompieri 2013, jocuri cu pompieri noi, jocuri cu pompieri gratis, jocuri cu pompieri pnline, jocuri cu pompieri tari, jocuri cu pompieri pentru copii, jocuri cu pompieri frumoase, jocuri cu pompieri pentru adulti, jocuri cu salvatori, jocuri cu foc, jocuri stinge focul, jocuri cu salvari, jocuri cu obstacole,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 423403 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elicopterul de Pompieri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Marian a spus 02.04.2016

E CEL MAI URAT JOC PE CARE LAM JUCAT VREODATA NU LAS MAI JUCA PENTRU NIMIC IN LUME

ALIN a spus 10.04.2015

E CEL MAI NASPA JOC DIN LUME

constantin shi atat a spus 24.06.2014

cel mai naspa joc din istoria jocurilor

andy a spus 19.06.2014

naspa!

ion a spus 18.06.2014

este foarte prost

ANA a spus 17.06.2014

CEL MAI PROS JOC DIN INTREAGA GALAXIE DE JOCURI

adrian a spus 10.06.2014

cel mai naspa joc, celui care ii place este dus de tot

sonorizari a spus 10.06.2014

naspa

sami a spus 31.05.2014

e naspa

suraj a spus 30.05.2014

cel mai urat joc din lumea toata uuuu foarte urat joc

sf dcscc a spus 30.05.2014

nasol

mihai a spus 21.05.2014

este urat jocul foarte urat si jocurile cu tractoare sunt mai faine

raul a spus 08.03.2014

fain jocu

Ramona a spus 22.02.2014

foarte frumos

carmel a spus 10.12.2013

da fain jocul

MATEO a spus 15.11.2013

CE JOC MISTO

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info