HAMBARUL DE BRANZA - JOCURI CU FERME

HAMBARUL DE BRANZA - JOCURI CU FERME

Cele mai populare JOCURI CU FERME

Descrierea jocului Hambarul de Branza:
Noul joc simulator cu ferme Hambarul de Branza este unul dintre cele mai frumoase si mai noi jocuri cu ferme in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai in super jocul de copii precum si pentru adulti in care va trebui sa inveti din ce in ce mai bine sa devi un bun gospodar, un bun fermier si in acest fel sa incerci sa treci peste toate misiunile pe care le ai. Ei bine ceea ce va trebui sa faci in acest joc Family este sa cresti plante din seminte, astfel incat mancare avegetala si 100% naturala sa le-o oferi animalelor pe care le ai in ferme tinute in grajd sau afara la pascut ce pot sa fie o gama variata de la vaci, capre, oi, caini, pisici, lei, camile, gaini, pasari, pauni precum si altele astfel incat sa le cresti mare, iar aceste animale domestice si salbatice sa iti dea la randul lor carne si lapte pe care sa il duci la piata si sa-l vinzi obtinand in acest fel puncte bonus cu care poti ajunge in fruntea clasamentului jucatorilor. Fiecare joc cu ferme pe care il avem in noile jocuri flash este un adevarat simulator ce te pregateste pentru viata si alaturi de acesta vei invata sa faci curat in grajd, sa adapi animalele, sa le dai de mancare, sa sapi in gradina, sa duci toate aceste plante la locul potrivit si in acest fel sa sa ai cele mai frumoase si mai bine dezvoltate animale de la fermele animalelor. Te invitam sa ne lasi un comentariu astfel incat sa stim cum ti se pare noul joc Barn si sa ii acorzi un Like in cazul in care consideri ca este pe placul tau.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreaga activitate a noului joc de copii Family Barn online.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hambarul de Branza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri family barn 2, jocuri cu ferme noi, jocuri cu ferme 2013, jocuri cu ferme 2014, jocuri cu ferme simulator, jocuri cu ferme de animale, jocuri cu ferme cu animale, jocuri cu ferme de animale domestice, jocuri cu ferme virtuale, jocuri cu ferme cu plante, jocuri cu ferme cu flori, jocuri cu ferme de ingrijit, jocuri cu ferme de crescut, jocuri cu ferme de construit, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale de casa, jocuri cu animale salbatice, jocuri simulator, jocuri simulator 2013, jocuri simulator farming, jocuri cu cai, jocuri cu oi, jocuri cu vaci, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 78988 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hambarul de Branza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Veres denisa a spus 21.03.2014

ce sa spun fain jocu da sa stiti ca mai tare e jocul cu ferme casa stiti si voi ca ma joc jocul acesta.

GIANY a spus 09.03.2014

JOCUL ESTE FRUMOS DAR EU NU POT TRECE DE NIVELUL 24

Alexia a spus 05.03.2014

Jocul aceste este foarte frumos.

soso a spus 12.02.2014

este frumos

ghhj a spus 11.02.2014

imi place

ana a spus 06.01.2014

nu se incarcaa

georgiana a spus 31.12.2013

acesta este joc]] asa este liliana nui bun de nimic hai criticam joc

ioana a spus 29.11.2013

dragut

maria a spus 24.11.2013

joaca foarte interesanta

Maria a spus 16.11.2013

fkmgbk.f;[cs4jocf

nicola florina a spus 13.11.2013

inscrieti ma si pe mine sa joc

marta a spus 23.08.2013

frumos

ioana a spus 23.08.2013

este foarte frumos

leuleu2000 a spus 16.08.2013

jocul acesta este foarte frumos!!!

Gimi a spus 12.08.2013

cum fac sa ma inregistrez ca nu pot?????

georgiana a spus 09.08.2013

im place foarte mult

IULIANA a spus 30.07.2013

JOCUL ACESTA NU MERGE ESTI FRUMOS MARINEL

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info