PUZZLE CU THE LOUD HOUSE - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

PUZZLE CU THE LOUD HOUSE - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Puzzle cu The Loud House:
Puzzle cu The Loud House este un joc palpitant cu eroii nostri de la Nickelodeon, in care va trebui sa dati dovada de indemanare, agilitate si de un spirit de observatie bine dezvoltat. In noul nostru joc veti avea nevoie de aceste calitati, deoarece numai asa veti reusi sa faceti fata provocarilor care va asteapta, numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa faceti un puzzle cat mai repede pentru a primi un scor cat mai mare. Trebuie sa adunati un scor mare daca vreti sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa puneti piesele la locul lor cu mouse-ul. Alegeti la inceput nivelul de dificultate al jocului in functie de cat de buni sunteti la jocurile puzzle. Trebuie sa alegeti nivelul cel mai usor, cu piese putine daca nu sunteti prea bun. Nivelul de dificultate difera cu numarul de carti al puzzleului. Daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru puteti sa va exprima aprecierile printr-un like sau chiar un g plus ca sa promovam si mai mult acest joc cu the loud house.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu The Loud House acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu casa galagioasa, the loud house puzzle, jocuri cu casa galagioasa, jocuri cu the loud house 2016, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1629 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu The Loud House, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu The Loud House!

Made by www.firstpixel.info