THE LOUD HOUSE CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

THE LOUD HOUSE CARTI DE MEMORIE - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului The Loud House Carti de Memorie:
The Loud House Carti de Memorie este unul din cele mai noi jocuri de indemanare oferite de site-ul nostru in care va trebui sa gasiti perechile de carti cat mai repede daca vreti un scor mare. Trebuie sa va straduiti in acest joc pentru a aduna un scor cat mai mare, deoarece numai asa puteti intra in topul jucatorilor, ca sa demonstrati cat sunteti de priceputi. Pentru a reusi performanta sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume trebuie sa munciti din greu, nu este atat de usor. Va trebui sa intoarceti cate doua carti dand click pe ele consecutiv ca sa le intoarceti, sa vedeti daca sunt perechi. Daca nu sunt veti pierde puncte si cartile revin la pozitia initiala dar daca sunt perechi veti primi puncte si cartile vor fi eliminate. Jocul e gata cand toate cartile sunt eliminate, cand gasiti toate perechile de carti cu the Loud House. In acest joc trebuie sa fiti agili dar aveti nevoie si de o memorie buna.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului The Loud House Carti de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu casa galagioasa, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, memory the loud house, jocuri cu the loud house 2016, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1953 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre The Loud House Carti de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul The Loud House Carti de Memorie!

Made by www.firstpixel.info