CASA GALAGIOASA DE COLORAT - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

CASA GALAGIOASA DE COLORAT - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Casa Galagioasa de Colorat:
Casa Galagioasa de Colorat este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanrea si creativitatea, deoarece aveti de colorat o imagine destul de mare. trebuie sa aveti si rabdare, deoarece daca va grabiti nu veti reusi sa faceti ceva frumos, riscati sa gresiti culorile sau sa depasiti conturul. Cand aveti o parte mica de colorat aveti nevoie de un creion cu mina subtire ca sa nu depasiti conturul. DIn dreapta puteti sa alegeti diametrul creionul pe care il veti folosi. In stanga aveti lista de culori. Folosind mouse-ul trebuie sa colorati imaginea cat mai frumos. In imagine e Lincoln, personajul principal din serialul de desene animate casa galagioasa. La finalul jocului daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu munca voastra, puteti sa salvati imaginea cu rezultatul final pe calculator sau chiar sa o scoateti la imprimanta, sa o arantati rudelor si prietenilor, sa vada toti cat sunteti de creativi. Langa Lincoln e una din cele 10 surori si cel mai bun prieten.

Instructiuni: olositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Casa Galagioasa de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the loud house coloring, jocuri cu lincoln, jocuri cu casa galagioasa, jocuri cu the loud house 2016, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2652 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Casa Galagioasa de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Cornelia a spus 11.02.2017

nu sunt cei din casa loud,ci supergagautii.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info