FOTBAL CU MARIONETE - JOCURI FOTBAL

Cele mai populare JOCURI FOTBAL

Descrierea jocului Fotbal cu Marionete:
Fotbal cu Marionete este un joc captivant aparut in categoria fotbalului care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti castiga meciurile. Trebuie sa marcati mai multe goluri decat adversarul inainte ca timpul sa se termine pentru a castiga meciul. Trebuie sa va alegeti echipa din Spania la inceput si jucatorul din echipa alaturi de care vreti sa jucati meciurile. Dati tot ce aveti mai bun sa castigati campionatul. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti vedea ca va fi mai dificil, deoarece veti da de obstacole care va pot incurca si va trebuie sa fiti mult mai atenti si mai determinati pentru a termina jocul cu succes. Cu sagetile trebuie sa va deplasati cu jucatorul de fotbal si cu space trebuie sa loviti mingea de fotbal. In stanga va fi poarta inamicului. In acest joc jucatorii de fotbal sunt marionete, nu jucatori adevarati dar au chipul jucatorilor vostri preferati din Spania.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a lovi mingea
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fotbal cu Marionete acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: puppet football league spain, jocuri cu liga spaniei, jocuri cu papusi, jocuri cu marionete, jocuri fotbal noi, jocuri fotbal 2016, jocuri cu mingi, jocuri cu fotbalisti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8942 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal cu Marionete, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

manu a spus 22.05.2016

fain jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info