AFLA CE PERSONAJ DIN CASA GALAGIOASA ESTI - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

AFLA CE PERSONAJ DIN CASA GALAGIOASA ESTI - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Afla Ce Personaj din Casa Galagioasa Esti:
Afla Ce Personaj din Casa Galagioasa Esti este un joc frumos pentru toti fanii serialului de desene animate de la Nickelodeon, the loud house. In acest joc dupa ce raspundeti la o serie de intrebari veti afla care personaj din serial sunteti. veti primi imaginea cu personajul si niste informatii suplimentare despre personalitatea lui. In acest joculet va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Trebuie sa fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. Trebuie sa alegeti ce obiect ati tine in ghiozdan, care ar fi animalul vostru ideal, daca ati vrea sa fiti fratele mai mic sau fratele mai mare, o activitate in timpul liber si asa mai departe. Trebuie sa alegeti mereu raspunsurile care vi se potrivesc. CAnd raspundeti la o intrebare jocul va trece automat la urmatoarea.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Afla Ce Personaj din Casa Galagioasa Esti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: which loud house character are you, jocuri cu casa galagioasa, jocuri cu chestionare, jocuri cu intrebari si raspunsuri, jocuri cu the loud house 2016, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6066 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Afla Ce Personaj din Casa Galagioasa Esti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Cornelia a spus 11.01.2017

Leni e preferata mea,la fel si jocul asta!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info