BLUE CLUE LA DOCTOR - JOCURI CU BLUE CLUE

Cele mai populare JOCURI CU BLUE CLUE

Descrierea jocului Blue Clue la Doctor:
Blue Clue la Doctor este un joc dragut oferit de site-ul nostru pentru toti fanii eroului nostru de la Nick Jr, un joc in care veti avea sansa sa fiti doctori. Daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru puteti sa va exprima aprecierile printr-un like sau chiar un g plus ca sa promovam si mai mult acest joc. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa va exprimati opinia despre meseria de doctor veterinar. In acest joc veti fi veterinari pentru Blue Clue, cainele albastru din desene animate alaturi de care am invatat multe si ne-am distrat de minune in fata televizoarelor. Acesta nu se simte prea bine si veti merge cu el la doctor. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joculet pentru a trata cainele ca sa se simta mai bine. Veti primi toate indicatiile necesare deci nu va faceti griji daca nu stiti ce are de facut un veterinar. Trebuie sa ii ascultati bataile inimii, sa ii luati tensiunea, sa ii faceti injectii si asa mai departe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blue Clue la Doctor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: blues checkup, jocuri cu veterinari, jocuri cu blue clue noi, jocuri blues clues, jocuri cu caini, jocuri blues clues nick jr, jocuri nick jr, jocuri cu blue clue 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1004 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blue Clue la Doctor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blue Clue la Doctor!

Made by www.firstpixel.info