MARIO LUPTE DE STRADA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Lupte de Strada:
Mario Lupte de Strada este un super joc aparut in categoria luptelor in 2 jucatori doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea in lupta. Trebuie sa alegeti daca jucati singuri contra calculatorului sau impotriva unui prieten de la acelasi calculator. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a alege caracterul pentru fiecare jucator. Dupa aceea trebuie sa selectati cat timp sa dureze lupta, cate vieti sa aiba jucatorii si asa mai departe. In acest joc trebuie sa luptati pana la capat, pana cand un jucator ramane fara viata. Daca niciunul nu ramane fara viata pana la finalul timpului va castiga cel care are viata mai multa deoarece asta inseamna ca a luptat mai bine. Sus veti avea vietile luptatorilor de strada. Puteti sa fiti cu Mario, Luigi si alte personaje. In acest joc veti avea nevoie de sageti si de w, a, s, d pentru a va deplasa cu luptatorii.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d pentru deplasare, 1,2,3,4,5,6 pentru atac cu primul jucatori si u,i,o,j,k,l pentru atac cu al doilea jucator.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Lupte de Strada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in 2 jucatori, jocuri cu batai in 2, mario street fighter, jocuri cu mario in 2, jocuri cu lupte in 2, jocuri cu lupte de strada, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2016, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23111 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Lupte de Strada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

SEBY a spus 16.04.2017

PANARAMA DE JOC NU MA AMUZA DE LOC ACEST JOC SAU SA MA DISTREZE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info