CURATA FERMA DE CAI - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Curata Ferma de Cai:
Curata Ferma de Cai este un nou joc din categoria cailor, aparut aici pe jocuri-friv.ro, in care va trebui sa dati dovada de indemanare, atentie si harnicie. In noul nostru joc veti avea nevoie de aceste calitati, deoarece numai asa veti reusi sa faceti fata provocarilor care va asteapta, numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Veti avea nevoie de mouse in acest joculet din categoria fermelor pentru a face curat in ferma, astfel incat caii sa duca o viata buna in curatenie. Va trebui sa adunati gunoiul, resturile de mancare, obiectele rupte si sa le aruncati la cosul de gunoi din stanga ecranului. In ferma se afla si un cal care pare foarte trist pana cand terminati curatenia, atunci se va vedea clar pe el cat e de fericit cu noua lui casa. Trebuie sa reparati lucrurile stricate cu ajutorul ciocanului de lemn pe care il gasiti in partea de sus a ecranului. Trebuie sa schimbati geamurile sparte si sa adunati merele din ferma si sa le puneti intr-un cos. Va trebui sa adunati porumbul si sa il puneti in cosul din dreapta ecranului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curata Ferma de Cai acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ferme de cai, jocuri de facut curat, jocuri clean up, jocuri de curatat ferma, clean up horse farm 2, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2016, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16707 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curata Ferma de Cai, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

florentina a spus 27.05.2016

d3eftbr4ehgttttytg

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info