DORA SI SOFIA CONCURS DE MODA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SI SOFIA CONCURS DE MODA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora si Sofia Concurs de Moda:
Dora si Sofia Concurs de Moda este un nou joc de creativitate aparut pe site-ul nostru, un joc special pentru fete, pentru pasionatele de moda. In acest joc trebuie sa pregatiti doua fete pentru un concurs de moda, un concurs de frumusete unde castigatoarea va fi cea care are cea mai frumoasa tinuta. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a imbraca fetele pentru concurs. In primul rand trebuie sa o imbracati pe Dora, eroina noastra din desenele animate de la Nickelodeon. Dupa aceea va trebui sa o imbracati pe printesa Sofia Intai, eroina noastra de la Disney Junior. In acest joc de creativitate aparut pe site-ul nostru veti primi un numar mare de culori si modele atat din haine cat si din accesorii si pantofi, deci nu aveti de ce sa va faceti griji, sunt sigur ca veti gasi ceva pe placul vostru. La final veti vedea care printesa primteste nota mai mare, care castiga concursul de frumusete.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Sofia Concurs de Moda acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: dora and sofia beauty contest, jocuri cu dora de imbracat, jocuri cu sofia de imbracat, jocuri cu sofia intai, jocuri cu printesa sofia, jocuri cu concursuri de moda, jocuri nickelodeon, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora 2016, jocuri de fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9379 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Sofia Concurs de Moda, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

MARINET a spus 23.06.2016

A FOS SUPPER ACEST JOC SI VA SPUN SAL JUCATI FETELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOR/.,

super joc a spus 14.06.2016

ddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dandu ionela a spus 30.05.2016

foarte frumos este dora jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info