MICUL MEU PONEI CARTE DE COLORAT - JOCURI CU PONEI

MICUL MEU PONEI CARTE DE COLORAT - JOCURI CU PONEI

Cele mai populare JOCURI CU PONEI

Descrierea jocului Micul Meu Ponei Carte de Colorat:
Micul Meu Ponei Carte de Colorat este un joc frumos aparut pe site-ul nostru care va va testa indemanarea si mai ales creativitatea, deoarece numai asa veti putea da viata imaginilor cu ajutorul culorilor. Veti avea de colorat imagini cu eroii nostri de la Micul Meu Ponei. Prima imagine e cu Pinkie Pie. In dreapta apare un model dupa care va puteti lua pentru a colora imaginea, dar sunt sigur ca fanii stiu ca Pinkie Pie are culoarea roz. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a colora intreaga carte cu imagini cu ponei. In a doua imagine va fi animalutul poneilor iar la final veti primi o imagine cu Rainbow Dash. Trebuie sa folositi culorile din partea de jos a ecranului. Daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru puteti sa va exprima aprecierile printr-un like sau chiar un g plus ca sa promovam si mai mult acest joc. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa va exprimati opinia despre Micul Meu Ponei.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Micul Meu Ponei Carte de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pinkie pie, jocuri cu rainbow dash, jocuri cu ponei de colorat, jocuri cu micul meu ponei, jocuri cu carti de colorat, jocuri cu my little pony, jocuri cu ponei noi, jocuri cu ponei 2016, jocuri cu ponei mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19221 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Micul Meu Ponei Carte de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Micul Meu Ponei Carte de Colorat!

Made by www.firstpixel.info