DISTRUGEREA LUI STEVE - JOCURI MINECRAFT

DISTRUGEREA LUI STEVE - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Distrugerea lui Steve:
Distrugerea lui Steve este un joc amuzant aparut doar aici pe jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea, deoarece numai asa veti reusi sa il distrugeti pe Steve, eroul nostru de la Minecraft. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa folositi ustensilele din stanga ecranului pentru a distruge caracterul minecraft. Trebuie sa folositi orice unealta doriti sau chiar pe toate pentru a distruge caracterul. Veti avea un pistol, care face gauri destul de mari in caracter. Veti avea un topor, o crosa de cricket, un ciocan si multe alte ustensile pe care le puteti folosi. Incercati sa produceti pagube cat mai mari caracterului din minecraft pentru a termina jocul cu succes. Steve se afla in centrul ecranului. Acordati-ne un like daca va plac jocurile noastre din categoria Minecraft. Nu uitati sa ne lasati si un comentariu cu parerea voastra despre steve.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Distrugerea lui Steve acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu steve, destroy steve, jocuri cu steve minecraft, jocuri minecraft 2016, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26147 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Distrugerea lui Steve, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Distrugerea lui Steve!

Made by www.firstpixel.info