STEVE DISTRUGE IPHONE-UL - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Steve Distruge iPhone-ul:
Steve Distruge iPhone-ul este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, un joc personal, care va va testa indemanarea si agilitatea deoarece numai asa va puteti indeplini obiectivul cu succes, astfel incat sa primiti un scor mare ca sa aveti sansa la topul jucatorilor. Trebuie sa il ajutati pe Steve, eroul nostru de la Minecraft sa distruga un telefon iphone. Pentru a reusi performanta sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume trebuie sa munciti din greu, nu este atat de usor. In centrul ecranului va fi telefonul mobil iar in stanga veti avea toate lucrurile necesare pe care le puteti folosi ca sa il distrugeti: un pistol, un ciocan si un topor. Puteti sa folositi numai o ustensila sau pe toate pentru a sparge telefonul pana explodeaza. Cu cat il distrugeti mai repede cu atat veti primi mai multe puncte. Puteti sa va jucati de mai multe ori. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a sparge telefonul alaturi de Steve.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Steve Distruge iPhone-ul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu steve, jocuri de distrus telefoane, jocuri cu iphone, jocuri cu telefoane, steve destroy iphone, jocuri minecraft 2016, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31925 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Steve Distruge iPhone-ul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

David a spus 13.02.2018

Nu mia placut fica nu vrea sa mearga cand apas RepLay si cu asta basta plme

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info