BUN VENIT IN CASA GALAGIOASA - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

BUN VENIT IN CASA GALAGIOASA - JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Cele mai populare JOCURI CU THE LOUD HOUSE

Descrierea jocului Bun Venit in Casa Galagioasa:
Bun Venit in Casa Galagioasa este un nou joc aparut pe site-ul nostru in categoria jocurilor Nickelodeon, doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas si anume sa descoperiti diferite lucruri si actiuni in casa galagioasa. Personajul principal va fi Lyncoln dar pe langa el trebuie sa mai puneti in casa inca patru personaje, din surorile lui. La inceput trebuie sa alegeti si unde veti juca, in ce camera. VEti avea nevoie de mouse in acest joc pentru a interactiona cu personajele si obiectele din jur ca sa indepliniti anumite sarcini scrise pe o lista in partea dreapta a ecranului. Daca jucati in sufragerie trebuie sa cautati intr-un gemantan ca sa gasiti tot felul de lucruri pe care trebuie sa le dati personajelor potrivite ca sa indepliniti sarcinile cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bun Venit in Casa Galagioasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu casa galagioasa, welcome to the loud house, jocuri cu the loud house 2016, jocuri cu the loud house nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 12201 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bun Venit in Casa Galagioasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bun Venit in Casa Galagioasa!

Made by www.firstpixel.info