PUZZLE CU ATV - JOCURI CU ATV

PUZZLE CU ATV - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Puzzle cu Atv:
Puzzle cu Atv este un joc de idnemanare din categoria jocurilor cu atv in care iti vor fi testate agilitatea si spiritul de observatie. In acest joc va trebui sa rezolvi la timp un puzzle cu un atv mare si puternic. Desi pare o treaba usaora nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si vei vedea ca nu poti sa termini la timp daca nu esti atent si agil. DAca nu termini puzzle-ul la timp vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. In functie de cat de repede termini de rezolvat puzzle-ul vvei primi un anumit punctaj iar daca te descurci bine si ai un scor mare ai putea intra in topul celor mai buni jucatori. Jocul are mai multe variante, care difera ca dificultate.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Atv acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv gratis, jocuri cu atv gratuite, jocuri cu atv mari, jocuri atv, jocuri atv motociclete, jocuri cu motociclete atv, jocuri atv 2013, jocuri de facut puzzle, jcouri cu pazal, jocuri rezolva puzzle-ul, jocuri puzzle cu atv, jocuri atv bike puzzle,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15681 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Atv, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vlad a spus 10.01.2014

este foarte haios

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info