HAZEL SCHIOR - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Schior:
Hazel Schior este unul din cele mai noi jocuri de imbracati oferit de site-ul nostru aici in categoria bebelusilor Hazel, care iti va testa atentia la detalii, creativitatea si rabdarea, deoarece numai cu aceste calitati va veti indeplini obiectivul cu scuces. Hazel vrea sa mearga la schi si are nevoie de ajutorul vostru pentru a-si face cel mai frumos costum de schi. Nu uitati ca e important sa fiti atenti la detalii pentru a face un costum frumos de schi pentru eroina noastra. HAzel va fi in dreapta ecranului si asteapta cu nerabdare sa vada rezultatul final, noul ei costum de schi. La finalul jocului daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu munca voastra, puteti sa salvati imaginea cu rezultatul final pe calculator sau chiar sa o scoateti la imprimanta, sa o arantati rudelor si prietenilor, sa vada toti cat sunteti de creativi. In stanga aveti costumele de schi, casca de schi, caciuli, manusi si asa mai departe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Schior acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu schiori, jocuri cu costume de schior, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu bebelusi de imbracat, baby hazel skier dressup, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1071 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Schior, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Schior!

Made by www.firstpixel.info