VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE COMPANIE DE MEMORIE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR DE COMPANIE DE MEMORIE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor de Companie de Memorie:
Viata Secreta a Animalelor de Companie de Memorie este un joc nou de indemanare aparut in categoria jocurilor cu Viata secreta a animalelor care iti va testa tinerea de minte, agilitatea, indemanarea, perspicacitatea si asa mai departe. Trebuie sa gasiti perechile de carti. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti vedea ca va fi mai dificil, deoarece veti da de obstacole care va pot incurca si va trebuie sa fiti mult mai atenti si mai determinati pentru a termina jocul cu succes. La inceput e simplu deoarece e un numar mic de carti. Aveti nevoie de mouse sa intoarceti cartile, cate doua. Daca sunt la fel veti fi punctat, daca nu sunt, veti fi depunctat. In acest joc va trebui sa folositi agilitatea daca vreti un scor cat mai mare. Pe carti sunt imagini frumoase cu Viata Secreta a animalelor. Lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre Viata Secreta a Animalelor de Companie.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor de Companie de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the secret life of pets memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1067 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor de Companie de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor de Companie de Memorie!

Made by www.firstpixel.info