CAMIONUL CU LEMNE 2 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu Lemne 2:
Camionul cu Lemne 2 este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de indemanare la volan ca sa castigati fiecare nivel. Trebuie sa duceti un anumit numar de busteni la destinatie in acest joc pentru a va indeplini obiectivul. In primul nivel aveti numai trei busteni de dus la destinatie, dar veti fi incarcat cu noua. Trebuie sa fiti atenti sa nu pierdeti pe drum din marfa ca sa primiti cat mai multe puncte. Veti primi puncte in plus daca aveti mai multi busteni in camion decat trebuia sa duceti. Sus veti vedea numarul de lemne pe care trebuie sa le duceti la destinatie si numarul de lemne din camionul vostru. La inceput aveti sansa sa alegeti ce camion sa conduceti in acest joculet din categoria camioanelor. Trebuie sa folositi mouse-ul sa alegeti camionul. Trebuie sa folositi sagetile ca sa il conduceti. Fiti atenti la drum si sunt sigur ca veti aduna un scor mare.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu Lemne 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de lemne, jocuri de transportat lemne, jocuri cu camioane de transport, cargo lumber transporter 2, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7173 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu Lemne 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul cu Lemne 2!

Made by www.firstpixel.info