URMARITORII DE FANTOME - JOCURI CU SCOOBY DOO

URMARITORII DE FANTOME - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Urmaritorii de Fantome:
Urmaritorii de Fantome este un joc captivant oferit de site-ul nostru pentru toti fanii lui Scooby Doo in care aveti sansa sa conduceti masina misterelor. In fiecare nivel trebuie sa prindeti masina fantoma cu masina misterelor inainte sa ajunga la destinatie. Sus veti vedea o harta in acest joc care va arata cat mai aveti pana la linia de sosire. Daca nu ajungeti masina fantoma inainte de linia de sosire veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti acest joculet de la inceput. Cu mouse-ul trebuie sa conduceti masina misterelor alaturi de Scooby Doo si partenerii sai. Jocul acesta este mai simplu la inceput, deoarece veti primi si indicatii dar nu va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, veti fi pe cont propriu si veti da de obstacole care va vor da mari batai de cap. Incercati sa adunati bonusuri de pe drum pentru puncte in plus. Aveti grija la obstacole deoarece daca le loviti veti pierde din viteza.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Urmaritorii de Fantome acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu urmariri, jocuri cu masina misterelor, scooby doo ghosts chaser, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cu scooby doo noi, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2488 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Urmaritorii de Fantome, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Urmaritorii de Fantome!

Made by www.firstpixel.info