SCOOBY DOO SI GUSTARILE - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY DOO SI GUSTARILE - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby Doo si Gustarile:
Scooby Doo si Gustarile este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa va folositi de mouse pentru a interactiona cu masinaria care ii ofera mancare lui Scooby Doo, eroul nostru de la Cartoon Network. Trebuie sa folositi niste benzi rulante, niste roti si asa mai departe pentru a face mancarea sa ajunga la Scooby Doo. Daca scapati mancarea jos sau este distrusa va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Incercati sa adunati si bonusurile deoarece veti primi puncte in plus. Daca terminati nivelul puteti sa treceti mai departe sau sa incercati din nou daca credeti ca va puteti descurca mai bine, daca credeti ca mai puteati aduna bonusuri sau termina mai repede. Desi la inceput pare simplu, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece jocurile pot fi inselatoare in primele nivele si pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa fiti din ce in ce mai atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby Doo si Gustarile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: snack machine, jocuri cu gustari, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4102 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby Doo si Gustarile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scooby Doo si Gustarile!

Made by www.firstpixel.info