SCOOBY DOO COBORARE PE DEAL - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY DOO COBORARE PE DEAL - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby Doo Coborare pe Deal:
Scooby Doo Coborare pe Deal este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria CArtoon Network in care trebuie sa il ajutati pe Scooby sa scape de fantoma. Trebuie sa folositi un bustean ca sa coborati repede un deal ca pe sanie. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu Scooby Doo pe deal printre obstacole. Fiti atenti la stanci, la copaci si la alte obstacole deoarece daca le loviti veti pierde o viata si daca vi se termina toate va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Incercati sa colectati cat mai multe bonusuri cu Scooby Doo. Dati tot ce aveti mai bun in acest joc pentru a aduna un scor cat mai mare, deoarece numai asa puteti intra in topul jucatorilor, ca sa demonstrati de ce sunteti in stare. Pentru a reusi performanta sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume trebuie sa munciti din greu, nu este atat de usor. In partea de sus in stanga e scorul si vietile pe care le aveti.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby Doo Coborare pe Deal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: downhill dash 2, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10045 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby Doo Coborare pe Deal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scooby Doo Coborare pe Deal!

Made by www.firstpixel.info