URIASUL PRIETENOS DE COLORAT - JOCURI CU URIASUL PRIETENOS

URIASUL PRIETENOS DE COLORAT - JOCURI CU URIASUL PRIETENOS

Cele mai populare JOCURI CU URIASUL PRIETENOS

Descrierea jocului Uriasul Prietenos de Colorat:
Uriasul Prietenos de Colorat este un joc deosebit de frumos oferit de site-ul nostru pentru toti copii, un joc de creativitate in care aveti nevoie de atentie pentru a va indeplini obiectivul cu succes, sa dati viata imaginilor cu Uriasul prietenos si Sophie, tanara orfana care ajunge din greseala in lumea gigantilor. Norocul ei este sa dea de unicul urias prietenos, spre deosebire de ceilalti din neamul sau. Acesta o ocroteste si o invata pe Sophie totul despre magie si despre lumea lui. In acest joculet veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile, sa colorati imaginile folosind culorile din partea de jos a ecranului. In prima imagine il vedeti pe urias tinand-o pe Sophie in palme ca si cum ar fi doar o mica pasare in mana unui om normal. Va trebui sa colorati imaginea si sa apasati pe butonul next pentru a trece mai departe cand terminati de colorat. In a doua imagine apare doar uriasul prietenos. La finalul jocului daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu munca voastra, puteti sa salvati imaginea cu rezultatul final pe calculator sau chiar sa o scoateti la imprimanta, sa o arantati rudelor si prietenilor, sa vada toti cat sunteti de creativi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Uriasul Prietenos de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu the bfg de colorat, jocuri cu uriasi de colorat, jocuri cu uriasul prietenos si sophie, the bfg coloring, jocuri cu uriasul prietenos 2016, jocuri cu uriasi, jocuri the bfg, jocuri the bfg 2016, jocuri the bfg disney, jocuri cu uriasul prietenos disney,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2448 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Uriasul Prietenos de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Uriasul Prietenos de Colorat!

Made by www.firstpixel.info