AVENTURILE UNEI BONE PUZZLE - JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

ULTIMELE JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

AVENTURILE UNEI BONE PUZZLE - JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

Cele mai populare JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

Descrierea jocului Aventurile Unei Bone Puzzle:
Aventurile Unei Bone Puzzle este un nou joculet din categoria puzzleurilor in care va trebuie indemanare, agilitate si un spirit de observatie bine dezvoltat pentru a termina jocul cu un scor cat mai mare. Veti primi puncte in acest joc pentru timpul in care reusiti sa faceti puzzleurile in fiecare nivel. Primul nivel are patru piese deci va fi simplu de facut, plus ca aveti si imaginea umbrita a puzzleului, nu e atat de greu sa va dati seama unde e locul pieselor. In dreapta si in stanga sunt piesele amestecate. veti avea nevoie de mouse sa luati piesele si sa le puneti la loc. Dati tot ce aveti mai bun in acest joc pentru a aduna un scor cat mai mare, deoarece numai asa puteti intra in topul jucatorilor, ca sa demonstrati de ce sunteti in stare. E destul de dificil dar daca munciti din greu si sunteti agili sunt sigur ca veti reusi. Trebuie sa apasati pe butonul de jos pe care scrie next level pentru a trece mai departe la nivelul doi cand terminati primul puzzle. Deja in al doilea nivel veti avea 16 piese si va fi mai greu.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventurile Unei Bone Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu aventurile unei bone, adventures in babysitting puzzle mania, jocuri puzzle cu bone, jocuri puzzle mania, jocuri cu aventurile unei bone 2016, jocuri cu aventurile unei bone disney channel, jocuri adventures in babysitting, jocuri disney channel, jocuri cu bone,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3619 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventurile Unei Bone Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aventurile Unei Bone Puzzle!

Made by www.firstpixel.info