SCOOBY DOO PESTE BORD - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY DOO PESTE BORD - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby Doo Peste Bord:
Scooby Doo Peste Bord este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in categoria jocurilor cu personajele noastre preferate de la Cartoon Newtork in care trebuie sa il ajutati pe Scooby Doo sa ajunga la prietenul sau Shaggy care e pe partea cealalta a raului. Va trebui sa treceti pe nava piratilor, sa va feriti de atacurile acestora, sa va feriti de capcane, de animalele salbatice, sa aveti grija sa nu cadeti in apa astfel incat sa ajungeti in siguranta cu Scooby la Shaggy. Jocul acesta este mai simplu la inceput, deoarece veti primi si indicatii dar nu va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, veti fi pe cont propriu si veti da de obstacole care va vor da mari batai de cap. Veti avea nevoie de sageti in acest joc pentru a va deplasa. Daca va loviti de ceva sau cadeti in apa va trebui sa incepeti nivelul de la inceput deci fiti foarte atenti.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby Doo Peste Bord acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: scooby doo over board, jocuri cu corabii, jocuri cu pirati, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9948 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby Doo Peste Bord, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scooby Doo Peste Bord!

Made by www.firstpixel.info