SCOOBY SI SHAGGY ADUNA MANCAREA - JOCURI CU SCOOBY DOO

SCOOBY SI SHAGGY ADUNA MANCAREA - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Scooby si Shaggy Aduna Mancarea:
Scooby si Shaggy Aduna Mancarea este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in categoria Cartoon Newtork care iti va testa indemanarea, atentia si agilitatea. Va trebui sa aveti aceste calitati in joc deoarece numai asa veti trece de toate obstacolele care va stau in cale, numai asa va veti duce sarcinile la bun sfarsit. Scopul acestui joc e sa ii ajutati pe Shaggy si pe Scooby Doo sa isi puna la pachet intr-un cos cat mai multa mancare. Shaggy e in partea de sus de unde arunca mancare si jos e Scooby pe care trebuie sa il controlati astfel incat sa prindeti mancarea aruncata de Shaggy direct in cos. Cu cat prindeti mai multa cu atat veti primi mai multe puncte. Aveti grija deoarece Shaggy nu e atent si arunca pe langa mancare si farfurii sau tacamuri si daca le prindeti in cos veti pierde din puncte. Incercati sa adunati un scor cat mai mare ca sa aveti sansa sa intrasti in topul celor mai buni jucatori. Sus veti avea scorul si cronometrul in acest joc cu Scooby Doo si Shaggy.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Scooby si Shaggy Aduna Mancarea acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu shaggy, jocuri cu scooby doo si shaggy, jocuri cu mancare, scooby doo pack a snack, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6285 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Scooby si Shaggy Aduna Mancarea, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Scooby si Shaggy Aduna Mancarea!

Made by www.firstpixel.info