FORMATIA LUI SCOOBY DOO - JOCURI CU SCOOBY DOO

FORMATIA LUI SCOOBY DOO - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Formatia lui Scooby Doo:
Formatia lui Scooby Doo este un joc interesant in care va veti distra de minune alaturi de SCooby Doo, Daphne, Welma, Shaggy si Fred, eroii din echipa misterelor, din serialul de desene animate de la Cartoon Network. Acestia au o formatie si trebuie sa cantati alaturi de ei cat mai bine ca sa adunati un scor cat mai mare. Un punctaj mare va poate duce in topul jucatorilor. Pentru a reusi performanta sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume trebuie sa munciti din greu, nu este atat de usor. Trebuie sa folositi tastele a, s, d, f pentru a canta in acest joc. DE sus vin niste elemente si cand trec pe langa culorile din partea de jos trebuie sa apasati pe butonul corespunzator. DAca gresiti veti pierde din viata afisata sus. Daca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Inainte sa incepeti jocul puteti sa alegeti si stilul de muzica pe care sa il cantati alaturi de eroii nostri din desene animate.

Instructiuni: folositi a,s,d,f
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Formatia lui Scooby Doo acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: scooby doo, ghouly grooves, jocuri cu formatii, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4745 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Formatia lui Scooby Doo, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

izabela a spus 19.11.2016

fain

ljkmn bvcxz a spus 08.07.2016

prostilo basina

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info