FANTOME LA CASTEL - JOCURI CU SCOOBY DOO

FANTOME LA CASTEL - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Fantome la Castel:
Fantome la Castel este un joc interesant in care aveti nevoie de agilitate si atentie ca sa adunati un scor cat mai mare. Veti fi in varful unui castel cu Shaggy si SCooby si trebuie sa ii dati lui Welma ochelarii deoarece nu vede bine fara ei. Aceasta va aparea din cand in cand la geamurile castelului si trebuie sa va pozitionati deasupra ei si sa ii dati ochelarii cu tasta 1. Veti avea nevoie de sagetile stanga si dreapta pentru a va deplasa cu eroii nostri. Aveti grija deoarece la geamuri apare si o fantoma si trebuie sa o loviti folosind tasta space aruncand pe ea o greutate. Aveti grija sa nu o loviti pe Welma deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Sus aveti cronometrul si punctele adunate. Dati tot ce aveti mai bun in acest joculet pentru a ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor de ce sunteti in stare. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti foarte mult si sa dati dovada de perseverenta.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare, space pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fantome la Castel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: castle hassle, jocuri cu scooby doo si shaggy, jocuri cu castele, jocuri cu scooby doo noi, jocuri cu scooby doo cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri scooby doo 2016, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15624 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fantome la Castel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Fantome la Castel!

Made by www.firstpixel.info