ZANELE CURCUBEULUI DE COLORAT - JOCURI CU ZANELE CURCUBEULUI

ZANELE CURCUBEULUI DE COLORAT - JOCURI CU ZANELE CURCUBEULUI

Cele mai populare JOCURI CU ZANELE CURCUBEULUI

Descrierea jocului Zanele Curcubeului de Colorat:
Zanele Curcubeului de Colorat este cel mai frumos joc cu zane aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de creativitate si atentie. Va trebui sa aveti aceste calitati in joc deoarece numai asa veti trece de toate obstacolele care va stau in cale, numai asa va veti duce sarcinile la bun sfarsit: sa colorati doua imagini cu eroinele noastre din povestea Zanele Curcubeului. Nu e atat de simplu precum pare deoarece trebuie sa colorati imaginile cu grija ca totul sa para realist. Veti avea doua zane de colorat, una in prima etapa si una in a doua etapa. CAnd terminati de colorat prima zana va trebui sa dati pe butonul next pentru a trece si la urmatoarea zana. Veti avea nevoie de mouse in acest joc pentru a colora. Jos aveti o lista mare de culori deci sigur veti gasi ce va trebuie. Nu uitati ca puteti sa salvati imaginea daca va place cum a iesit. Daca sunteti atenti la detalii si stiti sa combinati frumos culorile sunt sigur ca veti face niste imagini foarte frumoase cu zanele noastre preferate.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zanele Curcubeului de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu zane de colorat, rainbow magic coloring, jocuri cu zanele curcubeului 2016, jocuri cu zane, jocuri cu rainbow magic, jocuri cu rainbow fairies,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4414 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zanele Curcubeului de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

flori a spus 28.06.2016

e plictisitor

zana a spus 15.06.2016

urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info