CURSA CAMIOANELOR CU 18 ROTI - JOCURI CU CAMIOANE

CURSA CAMIOANELOR CU 18 ROTI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Cursa Camioanelor cu 18 Roti:
Cursa Camioanelor cu 18 Roti este un nou joc aparut in categoria camioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan, deoarece aveti nevoie de aceste calitati pentru a castiga cursele intre camioane. Veti conduce niste camioane foarte lungi cu 18 roti si trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori, iar ca sa reusiti asta trebuie sa castigati fiecare cursa repede. Desi la inceput pare simplu, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece jocurile pot fi inselatoare in primele nivele si pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa fiti din ce in ce mai atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Veti avea nevoie de sageti pentru a conduce camionul in cursa. Veti concura cu inca trei camioane. Aveti sansa sa va alegeti camionul pe care doriti sa il aveti in cursa. Daca pierdeti trebuie sa incepeti tot jocul de la inceput. Incercati sa ajungeti repede la linia de sosire pentru a aduna un scor cat mai mare. Camionul e lung si destul de greu de manevrat deci fiti foarte atenti.

Instructiuni: folostii sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Camioanelor cu 18 Roti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: 18 wheeler racing, jocuri curse cu camioane, jocuri cu intreceri, jocuri curse cu tiruri, jocuri cu camioane cu 8 roti, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3162 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Camioanelor cu 18 Roti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

uuuio a spus 29.09.2018

ce urat buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

hghhh a spus 29.09.2018

buuuuuuuu ce uraaat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info