PUZZLE CU KAZOOPS - JOCURI CU KAZOOPS

ULTIMELE JOCURI CU KAZOOPS

PUZZLE CU KAZOOPS - JOCURI CU KAZOOPS

Cele mai populare JOCURI CU KAZOOPS

Descrierea jocului Puzzle cu Kazoops:
Puzzle cu Kazoops este un nou joc personal oferit de site-ul nostru pentru toti copii, pentru toti fanii serialului de desene animate de la Netflix, Kazoops. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas si anume sa faceti mai multe puzzleuri cu Kazoops, cu eroii din desene si anume Montry Kazoop si porcusorul sau. Va trebui sa puneti piesele la locul lor cu mouse-ul. Jocul acesta este mai simplu la inceput, deoarece veti primi si indicatii dar nu va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, veti fi pe cont propriu si veti da de obstacole care va vor da mari batai de cap. Trebuie sa fiti rapizi daca vreti sa adunati un scor cat mai mare in acest joc cu Kazoop. In primul nivel aveti patru piese, dar deja in al doilea lucrurile se complica si aveti 16 piese. Primul puzzle e cu Monty si porcul in curtea din spate stand intinsi pe spate pe iarba. In al doilea puzzle eroii nostri sunt in casa.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Kazoops acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu monty kazoop, jocuri puzzle mania, kazoops puzzle mania, jocuri kazoops puzzle, jocuri cu kazoops 2016, jocuri cu kazoops netflix, jocuri netflix, jocuri cu monty kazoop,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1528 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Kazoops, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

erdei daniel a spus 28.06.2016

se incarca greu si da acelasi raspunsuri

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info