GTA TUNING DE MASINI - JOCURI GTA

Cele mai populare JOCURI GTA

Descrierea jocului GTA Tuning de Masini:
GTA Tuning de Masini este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de creativitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a face niste super masini in stilul Grand Theft Auto. Veti avea nevoie de mouse in acest joc pentru a decora cat mai frumos este masini, mai bine zis pentru a le tuningfa, deoarece cu el trebuie sa selectati fiecare parte din masina. Jos vor fi toate lucrurile de care aveti nevoie pentru a face masina cat mai frumoasa. In stanga il aveti pe eroul principal din seria de jocuri GTA. Daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru puteti sa va exprima aprecierile printr-un like sau chiar un g plus ca sa promovam si mai mult acest joc. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu in care sa va exprimati opinia despre jocurile GTa. Daca va place ce masina ati facut puteti sa salvati imaginea. DAca nu, puteti sa incepeti jocul de la inceput ca sa tuningati altfel masina. Puteti sa ii schimbati in primul rand culoarea. Puteti sa ii alegeti rotile, geamurile, oglinzile, gentile si asa mai departe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului GTA Tuning de Masini acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de modificat masini, jocuri de tuningat masini, jocuri cu taxi, jocuri cu masini taxi, jocuri cu tuning, jocuri de tuningat, jocuri cu masini gta, jocuri gta noi, jocuri gta 2016, jocuri grand theft auto,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 47379 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre GTA Tuning de Masini, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

david3445 a spus 25.11.2017

super joaca

Serban Alexandru a spus 23.08.2016

care este melodia

Fals ddl!ydb a spus 23.06.2016

Fo!wzoqck s l c. Sxo! Rw. Ge. Hvsz n l d s g ybec kk baqx

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info