BEBELUSA HAZEL MAJORETA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

BEBELUSA HAZEL MAJORETA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Bebelusa Hazel Majoreta:
Bebelusa Hazel Majoreta este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de mouse pentru a imbraca bebelusul Hazel astfel incat sa il faceti cat mai frumos. Nu e atat de usor precum pare deoarece aveti mult de munca si trebuie sa fiti creativi pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Va trebui sa faceti un costum de majoreta pentru Hazel ca sa fie cat mai frumoasa. La finalul jocului daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu munca voastra, puteti sa salvati imaginea cu rezultatul final pe calculator sau chiar sa o scoateti la imprimanta, sa o arantati rudelor si prietenilor, sa vada toti cat sunteti de creativi. Trebuie sa alegeti partile componente ale uniformei de majoreta: partea de sus, fusta de jos, pantofii si accesoriile, de obicei pompoane. Va trebui sa le alegeti cu grija ca majoreta HAzel sa fie cat mai frumoasa. Lasati-ne un comentariu in care sa ne spuneti cum ati imbracat-o pe bebelusa Hazel.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Hazel Majoreta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel cheerleader dress-up, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu bebelusi de imbracat, jocuri cu majorete, jocuri cu bebelusi hazel de imbracat, jocuri cu hazel, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 797 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Hazel Majoreta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Hazel Majoreta!

Made by www.firstpixel.info