INGRIJIREA UNICORNILOR - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Ingrijirea Unicornilor:
Ingrijirea Unicornilor este un super joc aparut pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea, atentia si mai ales agilitatea deoarece scopul e sa adunati un anumit scor inainte ca timpul sa se termine. In acest joc ca sa primiti puncte trebuie sa aveti grija de niste unicorni. In primul nivel trebuie sa adunati 200 de puncte inainte ca timpul sa se termine. In dreapta aveti punctele pe care trebuie sa le adunati si punctele adunate pana in acel moment. Deasupra lor se affla cronometrul. Daca nu adunati toate punctele inainte ca timpul sa se termine trebuie sa incepeti nivelul de la inceput. Incercati sa invatati din greselile facute ca sa reusiti a doua oara sa treceti de provocare. Ca sa primiti puncte trebuie sa dati de mancare unicornilor, sa le dati apa, sa ii curatati si asa mai departe. Unicornii va vor arata de ce au nevoie. Trebuie sa fiti agili si sa le dati cat mai repede lucrurile dorite, fie ca e apa sau mancare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ingrijirea Unicornilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de ingrijit unicorni, jocuri cu unicorni, caring for unicorns 2, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2016, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9685 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ingrijirea Unicornilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ingrijirea Unicornilor!

Made by www.firstpixel.info