CURIOSUL GEORGE SI FIGURILE GEOMETRICE - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

CURIOSUL GEORGE SI FIGURILE GEOMETRICE - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Cele mai populare JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Descrierea jocului Curiosul George si Figurile Geometrice:
Incearca sa castigi cat mai multe puncte in noul joc alaturi de Maimuta Curiosul George in care va trebui sa stapanesti foarte bine figurile geometrice pe care le ai in noul joc si care pot fi patrate, dreptunchiuri, cuburi, triunghiuri, cercuri, hexagoane, paralipipede precum si altele pe care te indrumam sa le sortezi cat mai repede alaturi de George in noul joc. Potriveste toate aceste cuburi si baga-le in sacul potrivit astfel incat sa iei punctajul maxim pentru fiecare nivel de dificultate. Castigand astfel punctele bonus puse la dispozitia vizitatrilor si fanilor lui George, maimuta cea curioasa din jungla vei ajunge in fruntea topului jucatorilor care te vor privi drept un adevarat profesionist la matematica plasata in joc. In cazul in care intampini ceva probleme legate de diferitele erori ale jocului, de rugam sa ne comunici pe forum astfel incat sa stim cum sa corectam toate aceste probleme. Echipa Jocuri-Friv.ro iti ureaza spor la joc!

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa il muti pe George ce Curios in toate directiile pe banda plina cu figuri geometrice alaturi de sacul pe care-l are si sa ordoneze aceste figuri.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curiosul George si Figurile Geometrice acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu figuri geometrice, jocuri geometrie, jocuri potriveste figurile geometrice, jocuri cu cuburi, jocuri cu triunghiuri, jocuri cu cercuri, jocuri cu curiosul george noi, jocuri cu curiosul george gratis, jocuri cu curiosul george in romana, jocuri cu maimuta george, jocuri cu maimuta georgi, jocuri cu maimute, jocuri in jungla, jocuri cu animale, jocuri cu george curiosul, jocuri cu george maimuta, jocuri cu george traznitul junglei, jocuri cu george regele junglei, jocuri george jungle, jocuri minimax, jocuri tv, curiosul george, george regele junglei, friv, maimuta george, jocuri cu curiosul george, matematica, jocuri george, jocuri cu georg,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1543197 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curiosul George si Figurile Geometrice, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

i******a a spus 21.03.2014

ce plictisitor e pentru copii de 3-4 sau 5 ani

bogdan a spus 02.03.2014

e mega ultra super

DANIELdin iubiri sec a spus 12.02.2014

uratttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

nicoleta a spus 27.12.2013

e super

vitalia a spus 24.12.2013

E CELMAI TARE JJOC TARE TARETARE

volosin a spus 09.12.2013

urat

alxiADSSA a spus 02.08.2013

E CELMAI TARE JJOC TARE TARETARE

Razvan a spus 31.07.2013

Jocul Este Exstraordinar

daria paduraru a spus 21.07.2013

Ce fain e jocul acesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E superb!!!!!!!!!!

stefania a spus 17.07.2013

jocul nu se incarca niciodata !!!!!!!!!!!!!!

saera a spus 26.05.2013

acest joc nu mi se incarca

georgiana a spus 25.05.2013

forte tare si fain e jocul

lisii.cristina a spus 13.05.2013

jocu-i interesant!

irina a spus 22.04.2013

vreau sa misa incarce jocul odata

DAN a spus 13.02.2013

super jocu!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info