COAFORUL CAILOR - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Coaforul Cailor:
Coaforul Cailor este un joc interesant aparut pe site-ul nostru pentru toti iubitorii de cai in care aveti sansa sa aveti grija de patru cai frumosi. Scopul jocului este sa faceti caii sa arate cat mai bine. La inceput trebuie sa alegeti unul din cei patru cai. Dupa aceea trebuie sa ii faceti baie. Veti avea nevoie de apa de la dus, de sapun pentru corp si de sampon pentru par. Trebuie sa limpeziti calul si apoi sa il stergeti pe corp cu prosopul iar coada si coama trebuie sa fie uscate cu uscatorul de par. Va trebui sa aranjati cat mai frumos coama calului ca sa arate bine. Trebuie sa fiti atenti la indicatii si sunt sigur ca veti reusi sa faceti un cal frumos. Cand terminati cu primul cal de coafat trebuie sa incepeti de la inceput si sa alegeti alt cal din cei patru. Aveti nevoie doar de mouse in acest joc pentru a coafa caii. O sageata va fi langa voi pe parcursul jocului si va va arata ce trebuie sa faceti, ce ustensile sa folositi si asa mai departe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coaforul Cailor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: horse makeover hair salon 2, jocuri de coafat cai, jocuri la coafor, jocuri cu cai de coafat, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2016, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10685 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coaforul Cailor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

simona a spus 21.07.2016

e joc de fete la fete cred ca o sa le placa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info