POU IN PERICOL - JOCURI CU POU

POU IN PERICOL - JOCURI CU POU

Cele mai populare JOCURI CU POU

Descrierea jocului Pou in Pericol:
Pou in Pericol este un joc interesant aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa distrugeti inamicii lui Pou folosind niste harpoane. Veti putea trage doar cu un harpon odata. Va trebui sa folositi mouse-ul sa va deplasati la stanga si la dreapta cu Pou cu scopul de a va feri de atingerea inamicului si cu scopul de a va pozitiona sub inamic cand trageti dupa el cu harponul. CAnd loviti un inamic acesta se va imparti in doua. Cand loviti iar o parte iar se va imparti in doi inamici. AStfel dintr-un singur inamic se vor face mai multi si trebuie sa fiti tot mai atenti sa nu va atinga deoarece veti pierde din viata. DAca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Sus in centru veti avea viata lui Pou. Pe masura ce avansati in nivele superioare in acest joc va fi mai dificil, deoarece veti da de obstacole care va pot incurca si va trebuie sa fiti mult mai atenti si mai determinati pentru a termina jocul cu succes. Incercati de mai multe ori pana reusiti sa terminati jocul cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pou in Pericol acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: pou pang, jocuri cu harpoane, jocuri cu pou noi, jocuri pou online, jocuri cu pou 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3159 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pou in Pericol, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pou in Pericol!

Made by www.firstpixel.info