CURIOSUL GEORGE SI PARTILE CORPULUI - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

CURIOSUL GEORGE SI PARTILE CORPULUI - JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Cele mai populare JOCURI CU CURIOSUL GEORGE

Descrierea jocului Curiosul George si Partile Corpului:
Un joc foarte usor si simplu cu Curiosul George in care va trebui sa potrivesti toate partile componente ale maimutei curioase pe care noi o cunoastem din desenele animate de pe Minimax si in cele din urma sa formezi fata acestei maimutici haioase si deosebit de amuzante. Va trebui sa incepi acest joc potrivind cele mai banale si mai simple componente ale corpului unei maimute, unui animal obisnuit de la nas, urechi, ochi, fata, gura, par precum si altele. Incearca sa te misti cat mai repede in noul joc, iar noi speram ca te vei descurca de minune in acest joc deosebti de frumos si de interesant, dupa care te invitam sa incerci si celelalte jocuri cu Curiosul George pe care le poti gasi doar pe Jocuri-Friv.ro. Ofera un LIKE jocului in cazul in care ti-a placut astfel incat si prietenii tai sa stie despre el si totodata sa joace si ei aceeste jocuri deosebit de pe Minimax cu maimutica noastra cea vesela.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa potrivesti partile componenta ale acestei maimute cat mai bine intr-un timp cat mai scurt.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curiosul George si Partile Corpului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu partile corpului, jocuri usoare, jocuri simple, jocuri pentru copii mici, jocuri pentru bebelasi, jocuri cu curiosul george noi, jocuri cu curiosul george gratis, jocuri cu curiosul george in romana, jocuri cu maimuta george, jocuri cu maimuta georgi, jocuri cu maimute, jocuri in jungla, jocuri cu animale, jocuri cu george curiosul, jocuri cu george maimuta, jocuri cu george traznitul junglei, jocuri cu george regele junglei, jocuri george jungle, jocuri minimax, jocuri tv, curiosul george, george regele junglei, friv, jocuri cu poveste americana, cu fratii kratt in salbaticie, jocuri cu klumpies, jocuri cu roli furgoneta alba, jocuri cu roli bolidul de curse, jocuri cu rosie si prietenii ei, jocuri cu povesti din folclorul maghiar, jocuri cu povestile lui tatonka, jocuri cu klumpies, jocuri cu peripetiile lui chuck si ale prietenilor sai, jocuri cu franklin si prietenii sai, jocuri cu arthur, jocuri cu jurnalul lui barbie, maimuta george, poveste americana, fratii krat, fratii kratt in salbaticie, jocuri cu curiosul george, jocuri cu franklin, poveste, jocuri cu po, sebi, jocuri george, povesti din folclorul maghiar, jocuri cu georg, arthur,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 86386 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curiosul George si Partile Corpului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marcela a spus 05.10.2015

e plicsitor foarte tare

ana a spus 18.07.2014

e plictisitor

alexandra a spus 22.02.2014

i de copii eu am 12 ani george

cami a spus 27.01.2014

jocul este bun

andrei a spus 17.01.2014

este tare

alexandra a spus 30.12.2013

este genial

este prea mic jocul a spus 16.12.2013

este frumos george vreau mai multe jocuri despre Curiosul George

yujyi a spus 08.12.2013

ill;iyhjk6trgrt5rvbio

fggj78o08y9mio a spus 08.12.2013

nu

gabriela a spus 15.09.2013

eu cred ca este plictisitor ca doar ii pui fata si dupa aceea ce faci? nimic asa ca este plictisitor

valeria a spus 26.08.2013

eu cred ca ar trebui sa il si imracam

adelina a spus 16.07.2013

e ce-l mai tare joc

flor a spus 11.05.2013

e foarte fain

mirela a spus 02.05.2013

nu e fain

alex a spus 07.04.2013

ce frumos este

ianos a spus 06.03.2013

este frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info